Cum sa utilizezi o memorie stick ca RAM [RAM Booster Trick]

Cum sa utilizezi o memorie stick ca RAM [RAM Booster Trick]

Cum sa utilizezi o memorie stick ca RAM [RAM Booster Trick]

De cateva ori v-ati intalnit cu lipsa memoriei RAM in diverse situatii sau cel putin ati auzit la altii. Da este un fapt real ca aplicatiile din ziua de azi consuma multa memorie RAM.

Utilizati acest truc pentru a va mari memoria RAM.

Utilizati o memorie stick ca RAM daca folositi aplicatii pretentioase sau jocuri care cer resurse mari de memorie RAM. Acest lucru il voi arata in acest articol.

Sa incepm utilizarea stick-ului ca RAM

Este foarte simplu sa facem acest truc pentru utilizatorii de Windows. Este cunoscut ca si ram boosting sau RAM Trick. Trebuisc urmati pasii prezentati mai jos cu mare atentie.
PASUL 1: Formatati memoria stick chiar daca este gol. Dupa formatare toate datele se vor pierde, asadar faceti copiile necesare.
PASUL 2: Dati clic dreapta pe unitatea de memorie afisata in My Computer si deschideti Properties.
PASUL 3: Se va deschide o fereastra.
In aceasta fereastra dati clic pe ready boost this window, setati dimensiunea maxima ce va fi folosita ca RAM si apoi clic pe use this device. Clic pe Apply si apoi pe OK pentru a incepe utilizarea stick-ului ca RAM. Cam asta ar fi tot.
NOTA: Nu scoateti memoria stick din USB in timpul operatiunilor deoarece acest lucru poate provoca inghetarea sistemului sau deteriorarea acestuia. Daca doriti revenirea la modul initial al memorie stick, urmati pasii in sens invers. Clic dreapta pe dispozitiv in My Computer -> Properties -> Do not use this device.
AVERTISMENT: Despre RAM Booster
Utilizand stick-ul ca memorie RAM acesta i se va scurta durata de utilizare fata de o utlizare obisnuita. Pentru ca orice dispozitiv de stocare are o durata limitata de viata (utilizare) si acest stick are un numar limitat de scrieri/stergeri. Utilizandu-l ca memorie RAm, pe acesta se vor efectua o multime de operatiuni in cateva secunde.
Cunvant de final
Va indrum sa utlizati acest truc doar ca solutie temporara pana va veti instala memorii RAM mai mari.