Cum poti curata memoria unui Iphone fara sa il repornesti

Cum poti curata memoria unui Iphone fara sa il repornesti

Cum poti curata memoria Iphone fara sa il repornesti

Curata memoria IPhone cu ajutorul unui truc iOS fara sa repornesti telefonul.

Curata memoria IPhone! Ca orice dispozitiv smart care este utilizat indelung si IPhone incepe sa aiba prezenta o incetinire a modului sau de lucru. Aceasta se datoreaza acumularii de fisiere temporare, fisiere create in urma tuturor activitatilor intreprinse cu dispozitivul. Nimanui nu ii place ca telefonul sau sa aiba o incetinire in a executa operatiunile date. Mai ales cand vine vorba de iOS care a fost auto-proclamat sistemul care nu „ingheata” niciodata. Bine, acest lucru s-a dovedit in final o fantasma a celor de la Apple.
Spre diferenta de telefoanele bazate pe Android carora le poti extine memoria RAM, la IPhone acest lucru nu se poate face si atunci este indicat sa faci o curatire a memoriei ori de cate ori este necesar. Este foarte adevarat ca aceasta operatiune trebuie facuta la orice sistem de operare, nu numai la iOS, ci si la Android, Windows sau Linux.
Asadar, am observat cum telefonul nostru IPhone incepe sa piarda din rapiditatea cu care executa comenzile date. Ce este de facut? Trebuie sa repornim telefonul. Dar ce facem in cazul in care nu dorim sa repornim telefonul pentru a curata memoria temporara? Iata cum.

Curata memoria IPhone fara repornire

Urmarind acest articol nu vei mai fi nevoit sa repornesti telefonul. Urmeaza pasii de mai jos:
1.Mai intai apasati butonul de pornire pana cand apare mesajul „Slide to Power Off” insa nu glisati optiunea pentru a opri telefonul.
Curata memoria IPhone fara restart
Curata memoria IPhone fara restart
2.Tineti butonul HOME apasat si aceasta actiune va incepe operatiunea de curatare a memoriei fara ca aceasta sa fie afisata, dar ea se intampla.
Curata memoria IPhone fara restart
Curata memoria IPhone fara restart
3.Acum memoria este curatata si aveti afisat ecranul „HOME”. Din acest moment ar trebui sa vedeti diferente intre modul cum functiona pana la aceasta operatiune si modul cum o face acum dupa aceasta operatiune.