Aplicatia Facebook Messenger si pe PC sau laptop


   Aplicatia Facebook Messenger poate fi utilizata si pe PC sau laptop, idiferent ce sistem de operare ar avea acesta, trebuie doar sa detina un browser si conexiune la internet. Este adevarat ca aceasta aplicatie are un real succes pe Android, iOS si chiar Windows Phone, dar sunt totusi utilizatori ce ar dori sa o utilizeze de acasa sau birou de pe PC sau laptop. Comoditatea utilizarii acestei aplicatii de la un PC sau laptop este evidenta, daca esti acasa sau la birou, datorita modului in care poti lucra cu tastatura si nouse-ul pe aceasta aplicatie.
   Cu ceva vreme in urma, Facebook a lansat o aplicatie compatibila cu sistemele Windows care se instala si aveai chatul de messenger la indemana, insa nu s-a bucurat de succes si s-a renuntat la suportul acesteia. Odata cu aparitia OS-ului Windows 10, Microsoft a reintrodus aplicatiile Facebook si Messenger in Magazinul de aplicatii Windows.


   Toate acestea se pot face daca ai instalat Windows 10, insa daca utilizezi alta versiune sau alt Sistem de Operare ce te faci? Exista o varianta si pentru aceasta intrebare. Poti utiliza messenger, fara sa ai instalat Windows 10 sau Android ori iOS. Indiferent ce Sistem de Operare detii pe masina ta de lucru, deschizi browserul si accesezi adresa pentru messenger: https://www.messenger.com si iti introduci datele de autentificare. Aplicatia web iti ofera exact aceleasi caracteristici si functii ca aplicatia din Windows, Android sau iOS.


Comentarii