ArchStrike - Noua distributie Linux de testare a securitatii

ArchStrike - Noua distributie Linux de testare a securitatii

ArchStrike este o nouă distribuție bazată pe ArchLinux pentru testarea securității. Știm cu toții că în prezent Kali Linux este cea mai utilizată distribuție de testare a securității, deoarece este bazată pe Debian și ușor de utilizat. În acest caz, ArchStrike se bazează pe modul avansat Arch Linux. La întrebarea "Cum se compară ArchStrike cu Kali?" - dezvoltatorul ArchStrike, Oguz Bektaș a spus:

Avem de fapt, mult mai multe pachete în comparație cu Kali (ei au circa 300 și noi peste 1200) și, de asemenea, noi încercăm să adăugăm noi instrumente. În acest moment, noi avem un instalator  în imaginea ISO, care este destul de ușor de utilizat, astfel încât este un plus pentru utilizatori.

Dacă vă face plăcere să utilizați Arch Linux și sunteți interesați de Cyber ​​Security, ar trebui să încercați acest nou distro și fișierele ISO pot fi descărcate prin intermediul unui torrent sau direct de pe pagina de descărcări. Pagina de Wiki include tot ce ai nevoie pentru a începe cu ArchStrike, de la instrucțiunile de configurare pentru configurarea mediile de desktop. Din moment ce avem un nou proiect, vă așteptăm la mai multe tutoriale și ghiduri pe pagina de wiki.

Comentarii